Kazincbarcika hírei

2014.01.05. 13:29

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Edelény, Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Szerencs, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. január 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Szerencs, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. január 4-én történt rendőrségi eseményeiből.A megye rendőri szervei 2014. január 4-én öt főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci és az encsi járőrök egy-egy fővel tulajdon elleni szabálysértés, a tiszaújvárosi, valamint az edelényi rendőrök egy-egy férfivel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt, míg a kazincbarcikai rendőrök egy eltiltás hatálya alatt járművet vezető férfi ügyében hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci-, valamint a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben a Miskolci-, valamint az Edelényi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!