“Határozottan és agresszíven játszottunk”

Akt.:
"Határozottan és agresszíven játszottunk"
"Határozottan és agresszíven játszottunk" - © Fotó: Homoky György
Balatonfüred, Miskolc – “Megfelelő komolysággal kezeltük ezt a mérkőzést” – kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Balatonfüred elleni győztes Magyar Kupa-mérkőzés után.


Földesi Károly (Balatonfüredi FC): – A várt eredmény született, nem a gólkülönbségre gondolok, hanem a Diósgyőr győzelmére. A második félidőben volt egy-két biztató támadásunk, amiből építkezhetünk a számunkra fontos bajnoki folytatásra. Gratulálok a DVTK-nak, kívánom, hogy jussanak minél tovább.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – Megfelelő komolysággal kezeltük ezt a mérkőzést. Határozottan és agresszíven játszottunk, ez volt a minimális elvárás. Ha egy csapat egy alacsonyabb osztályú gárda ellen tovább akar jutni a kupában, akkor azt így kell megtenni.BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: Balatonfüred vs. DVTK 0-7 (0-4)

Balatonfüred, Miskolc – A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Balaton partján, az NB III-as Balatonfüredi FC otthonában lépett pályára szerdán 15 órától, ahol a tét a legjobb 32 közé kerülés volt. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Magyar Kupa: Három borsodi csapat is elbúcsúzott

A Diósgyőri VTK mellett, csak a Tiszaújváros került a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé. A Mezőkövesd hosszabbításos meccsen bukott el hazai pályán az élvonalbeli Békéscsabával szemben. tovább »
hirdetés


hirdet�s