Bódog Tamás: „A lényeg az, hogy továbbjutottunk​”

Akt.:
Bódog Tamás: „A lényeg az, hogy továbbjutottunk​”
© Fotó: Homoky György
Balassagyarmat, Miskolc – „Azt azért elvárnám, hogy ilyenkor nagyobb koncentrációval játsszunk, de persze ez nem könnyű az ilyen helyzet” – nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Magyar Kupában a Balassagyarmat elleni 1-0-ás diósgyőri győzelemmel zárult idegenbeli találkozó után.

Kis Károly (Balassagyarmat): „Alaposan felkészültünk a Diósgyőrből, de nehéz eltalálni, hogy ilyenkor milyen összeállításban érkezik egy széles rotációval rendelkező csapat. Mi tudatosan engedtük át a területet ellenfelünknek, hiszen a DVTK legutóbbi eredményei figyelmeztetőek, Bódog Tamás jó munkát végez, amihez ezúton is további sikereket kívánok. Kontrákra szerettünk volna építeni, ebből a végén adódott is 2-3 lehetőségünk, amelyek kimaradtak, de összességében a Diósgyőr megérdemelten nyert.”


Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): „Az első 70 perc rendben volt, ellenfelünk nem tudott kibontakozni, mi irányítottuk a játékot. Utána jöttek a hazai kontrák, ezt a Balassagyarmat jól csinálta, volt belőle veszély. Azt azért elvárnám, hogy ilyenkor nagyobb koncentrációval játsszunk, de persze ez nem könnyű az ilyen helyzet, amikor ilyen szokatlan összeállításban játszik a csapat. De a lényeg az, hogy továbbjutottunk”


Balassagyarmat, Miskolc - A labdarúgó Magyar Kupa 7. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Balassagyarmat otthonában lépett pályára, kedden 13.30 órától a legjobb 32 közé jutásért. Az összecsapásról élő videós közvetítésben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó Magyar Kupa, 7...

„Összeszokottsággal, győzni akarással, hittel”
Miskolc, Debrecen - Ismét nyert a DVTK, ezúttal a bajnokot győzték le, és a szakmai igazgatójuk megkönnyebbült a hajrában értékesített 11-es után. A labdarúgó NB I 13. fordulójában szombaton este Diósgyőri VTK – Budapest Honvéd mérkőzést rendeztek Debrecenben, a Nagyerdei stadionban. De ezen a...