Magyarország

2015.09.02. 11:25

Illegális bevándorlás - Kósa: Magyarország betartja az uniós szabályokat

Budapest, 2015. szeptember 1., kedd (MTI) - Magyarország a bevándorlási hullám kezelésében betartja az európai uniós szabályokat és a schengeni egyezmény előírásait - szögezte le a honvédelmi bizottság fideszes elnöke az M1 aktuális csatornán kedd este.

Budapest, 2015. szeptember 1., kedd (MTI) - Magyarország a bevándorlási hullám kezelésében betartja az európai uniós szabályokat és a schengeni egyezmény előírásait - szögezte le a honvédelmi bizottság fideszes elnöke az M1 aktuális csatornán kedd este.Kósa Lajos az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti, valamint nemzetbiztonsági bizottságának együttes üléséről elmondta: a kormányzati tájékoztatókból kiderült, dokumentálni lehet, hogy az Európába irányuló bevándorlási hullám embercsempész bandák szervezett tevékenységének eredménye.

Az illegális menekültek többsége "fittyet hány" a vonatkozó európai szabályokra, nem törődik az ilyenkor szükséges eljárással. Ez is igazolja, hogy a migránsok döntő többsége nem politikai menekült, hanem gazdasági bevándorló - mondta a politikus.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!