Magyar élet menetét szervez a Jobbik a miskolci Avas lakótelepre

Budapest, 2012. október 1., hétfő (MTI) – A Jobbik október közepén a miskolci Avas lakótelepre Magyar élet menetét szervez, hogy felhívja a kormány és a helyiek figyelmét arra, hogy “elfogyott az emberek türelme” és hogy “Magyarországon ma nincs közbiztonság” – jelentette ki hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Egyed Zsolt országgyűlési képviselő.

A jobbikos politikus ismertette: a menet október 17-én Avas városközpontból indul, a beszédek elhangzása után pedig fáklyás felvonulást tartanak az Avas lakótelepen végig. Az eseményen részt vesz és beszédet mond Vona Gábor az ellenzéki párt elnöke is.

Egyed Zsolt hangsúlyozta: az eseménnyel fel akarják hívni a kormány és a lakosság figyelmét arra, hogy “tenni kell valamit, mert elfogyott az emberek türelme és nem szeretnének áldozatokká válni”.

A jobbikos politikus szerint ma Magyarországon a “becsületes, dolgozó emberek nem mernek az utcára kimenni” és hétről-hétre rosszabb a közbiztonság az országban. Példaként a domonyvölgyi gyilkosságot hozta fel Egyed Zsolt, amelynek az elkövetőjét egyébként az Avas lakótelepen fogták el.

– MTI –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .