Magyar birtokosa lehet az Év nője címnek Szlovákiában

Fotó: szabadujsag.com
Fotó: szabadujsag.com
Pozsony, 2012. május 3., csütörtök (MTI) – Szlovákiai magyar üzletasszony lehet az Év nője Szlovákiában egy jelenleg zajló versenyen – adta hírül a szabadujsag.com szlovákiai magyar internetes portál csütörtökön.

A hírportál a versenybe való nevezése okán készített interjút Vicsápi Bugyi Natáliával, akit egyedüli magyarként jelöltek a presztízsértékű díjra az üzletasszony kategóriában.

A még csak harmincas évei elején járó üzletasszony a múltban már sikeresen szerepelt egy a mostanihoz hasonló versenyen, hiszen 2010-ben az Év üzletasszonyának választották.

“Egy előadást tartottam, amely után megkértek, hogy induljak a versenyen. Először tiltakoztam, hiszen úgy véltem, vannak nálam jóval tapasztaltabb üzletasszonyok is, de végül aztán meggyőztek” – emlékezett vissza jelölésének körülményeire Vicsápi Bugyi Natália. Hozzátette, a két évvel ezelőtti siker és a mostani jelölés is váratlanul érte.
“Ennél a díjnál nem lehet nevezni, hanem jelölések alapján kerülnek be az emberek. A zsűri dönt tehát a jelöltekről, én egy levélben értesültem róla” – mondta el az üzletasszony. Megjegyezte, amikor döntenie kellett arról, hogy elfogadja-e a jelölést, felmerült benne a kétely, hogy vajon lehetséges-e, hogy egy magyar legyen az Év nője Szlovákiában, ám végül mégis úgy döntött indul a versenyen.

“Amikor aztán végignéztem a feltételeket, s láttam, szavazás útján dől el vajon ki nyer, úgy döntöttem belevágok” – mondta el az üzletasszony. Hozzátette, bár eddig sok pozitív visszajelzést kapott, nagyon kíváncsi mi lesz az eredmény.

– MTI, Starovic Tibor –