Sport

2012.09.30. 19:12

FTC vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"<em>Nem volt rossz mérkőzés, küzdelmes is volt, nem biztos, hogy 2-0 volt benne</em>" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor, a DVTK Üllői úton elszenvedett 2-0-ás veresége után.

"Nem volt rossz mérkőzés, küzdelmes is volt, nem biztos, hogy 2-0 volt benne" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor, a DVTK Üllői úton elszenvedett 2-0-ás veresége után.Ricardo Moniz (FTC): – Úgy érzem első félidőben mi domináltunk, ekkor is kontroll alatt tartottuk a játékot. Aztán a második félidőben Jenner remekül elvégzett szabadrúgása révén megérdemelten jutottunk előnyhöz. Úgy érzem, hogy felszabadultan játszott a csapat különösen a második játékrészben, és fantasztikus közönségünket kiszolgálva megérdemelten szerzetük meg a három pontot.

Sisa Tibor (DVTK): – Nem volt rossz mérkőzés, küzdelmes is volt, nem biztos, hogy 2-0 volt benne, úgy érzem, hogy a döntetlenre is volt esélyünk, közel álltunk ahhoz, hogy pontot szerezzünk. Persze amikor már csak tízen maradtunk, már kevesebb esélyünk volt erre. Úgy érzem, hogy játékunk alapján többet érdemeltünk volna.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 9. fordulójában az ősi rivális FTC otthonába látogatott a Diósgyőri VTK gárdája vasárnap 16.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Miskolc - Vasárnap 16.30-tól a Ferencvárosi TC vendége lesz a Diósgyőri VTK a labdarúgó NB I 9. fordulójában.

Miskolc - Csupán 65 jegy maradt meg abból a két hullámban érkezett, 1000+300 darab bilétából, amelyet a rendező klub küldött Diósgyőrbe, hogy azt a vasárnap 16.30-kor kezdődő FTC – DVTK NB I-es futballbajnoki vendégszektorába értékesítsék.

Miskolc - Nézzük együtt, kértük meg dr. Szűcs Zsoltot, aki a 90-es évek elején elnökségi tagja volt a diósgyőri focicsapatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!