Magánrepülőgépre spórolnak Szulákék

Magánrepülőgépre spórolnak Szulákék
Keresek kiadó hangárt, írta egy kisrepülő képe alá Szulák Andrea szerelme a Facebookon. A bejegyzésnek legfeljebb a fele tréfa. Ugyanis az énekesnő párjának élete nagy vágya egy Pilatus típusú masina. Mindketten keményen dolgoznak, hogy megvalósulhasson az álma

Szulák Andrea párja, Gyarmati Gábor ritkán nyilatkozik, de a Bors munkatársával kivételt tett: elárulta, mi „vágyainak titokzatos tárgya”. Igaz, akik ismerik, a Facebookon láthatnak egy árulkodó fotót egy kisrepülőről a következő kommentárral: „Keresek kiadó hangárt, lehetőleg a budai oldalon!;-)”. Kézenfekvő a kérdés: valóban egy Pilatus típusú gépmadár tulajdonosa, vagy poén a felhívás?

– Félig vicc, félig komoly az egész – válaszolt kérdésünkre Gábor. – Édesapám pilóta volt, én pedig sokáig a vitorlázórepülés szerelmese voltam. Abbahagytam ezt a sportot, de gyerekkorom óta vágyom egy saját kisrepülőre, és a Pilatus fantasztikus gép – mondta lelkesen Szulák Andrea párja. – Persze nem holnap lesz, amikor szert teszek egy ilyen gépre, hiszen ennek komoly anyagi vonzata van. De dolgozom, és ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, talán meg tudom venni.

Vajon mit szól párja tervéhez Szulák Andrea? A cikk folytatása a borsonline.hu oldalon >>>