Madonnára gondolt Sean Penn első férficsókja közben

Madonnára gondolt Sean Penn első férficsókja közben
A Milk című új filmjében a forgatókönyv szerint férfit kellett megcsókolnia az Oscar-díjas Sean Pennek, ám ő közben nem aktuális feleségére, Robin Wrightra gondolt, hanem exnejére, Madonnára.

A Gus Van Sant rendezte film egyesült államokbeli bemutatója december 5-én lesz. Penn az Egyesült Államok első, homoszexualitását nyíltan vállaló politikusát, Harvey Milket személyesíti meg. James Francót, aki a kedvese és a társa volt, Scott Smith alakítja.

Az Out Magazin következő kiadásában – ahogy a Los Angeles Times weblapján olvasható – Franco felfedi, hogy Sean Penn erről a csókról legelőször Madonnának beszélt, akivel 1985 és 1989 között voltak házasok.

“Az első csók után megtört a jég. A csókunk után Penn SMS-t küldött Madonnának, amelyben ezt írta: “most csókoltam először férfit. Rád gondoltam. Nem tudom, miért” – mondta el Franco. Az énekesnő ezt válaszolta: “sok boldogságot”.

A forgatás alatt felmerült, hogy Franco és Penn együtt tölthetnének egy éjszakát abban a lakásban, ahol forgattak, hogy “kényelmesebben érezzék magukat” egymással – mondta a színész.

“Eljátszottunk a gondolattal, de végül nem sikerült időpontot egyeztetni” – tréfálkozott Franco, aki a Pókemberben (2002) nyújtott játékával vált híressé. “Vállaltam ezt a szerepet, ahogy vállalok mindenféle kapcsolatot. Amikor bármelyik színésszel vagy színésznővel dolgozom, és a filmben viszonyunk van, vagy valamilyen kapcsolatban állunk egymással, olyan dolgokat keresek bennük, amelyeket szeretek” – mondta el a 30 éves fiatalember.

Az interjúnak a Los Angeles Timesban megjelent kivonatában Franco azt is elmondta, hogy “alapvetően” beleszeretett Sean Pennbe. “Már a Kicsapongás a Ridgemont gimiben (1982) című film óta szerelmes voltam belé” – folytatta.

Pontosan nem tudni, mióta tart a színész iránti csodálata, mert rögtön ezután kijelentette, valójában 2000-ben, a The Beaver Trilogyban történt szereplésekor szeretett bele.

Forrás: 5perc.hu