Madonna, Beyonce és sztárok sokasága Rióban, a karneválra várva

Megérkezett kedden Madonna Rio de Janeiróba, ahová rengeteg hírességet várnak a héten kezdõdõ karneválra. Az 51 éves amerikai énekesnõt, aki a gyerekeivel érkezett a brazil nagyvárosba, sikoltozva várták rajongói az Ipanema tengerpartnál lévõ és a gazdagok körében kedvelt szállodánál – közölte a Globo, brazil hírportál.

A hotelnél összegyûlt rajongók dupla örömre vártak, hiszen Madonna mellett egy másik énekes sztár is bejelentkezett: Beyonce, aki a karnevál elõtti hangulat forrósítja fel latin-amerikai turnéján. Az idei karnevált különlegességnek szánják a szervezõk, hiszen Madonna és Beyonce mellett meghívták Alicia Keys-t és Paris Hiltont is – közölte a sztárfigyelõ hírportál, Ofuxico. Az O Dia címû lap szerint viszont lemondta részvételét bokros teendõkre hivatkozva Leonardo DiCaprio és Lindsay Lohan.

Madonna nem csak kikapcsolódni jött a karneváli nagyvárosba. Gyereksegély szervezete, a Success for Kids kampánya keretében szerdán Sao Paolóba utazik, hogy adományokat gyûjtsön. Pénteken tér vissza Rióba brazil politikusok kíséretében, majd irány a karnevál, amelynek hangulata vasárnap és a jövõ hét hétfõn éjszaka éri el a tetõpontját, ekkor lépnek fel ugyanis a szamba-iskolák. Madonna és a többi híresség egy külön VIP-páholyban nézheti végig a parádét.