Mádon: Jó éjszakát!

Mád – Mádon június 27–28-án rendezik meg a Jó éjszakát!

A táj mesebeli szépsége, a történelmi, kulturális, gasztronómiai hagyományok, a vidék kézműveseinek szaktudása, a bor és a zene, a szórakozás együttes élményét kínálja a Mádra látogatóknak és a helybélieknek. Június 27-ről 28-ra virradó éjszaka 25 helyszínen 14 koncerttel, nyitott pincékkel és felejthetetlen gasztronómiai élményekkel várják a Mádra érkező látogatókat.

Az éjszaka fellépői: Gregorián és Jazz produkció Dés Lászlóval, a Balázs Elemér Quartettel és a Voces4 énekegyüttessel, Magna Cum Laude akusztik, Ilyés Szabó Anna, Náray Erika, Érdi Tamás, Bohemian Betyars, Eugenia Formáció, Maszkura és a Tücsökraj, Gájer Bálint, Tóth Vera, Odett, Fábián Juli & Zoohacker, Szabó Balázs Bandája, Janza Kata.

Koncerthelyszínek és nyitott pincék: Demetervin, Tokaj Classic, Szent Tamás Pincészet, Budaházy Pincészet, Barta Pince, Ferdinánd Pincészet, Holdvölgy, Royal Tokaji Borászat, Lenkey Pincészet, Mád Hill, Mádi Borház, Református Egyházközség Pincéje, Takács Pincészet, Tokaji Borbarátnők bemutatóterme, Zsirai Pincészet, Zsinagóga, Református Templom, Zsirai Vendégház, Aszúház, Percze Élményközpont, Oktatási Központ