Madárodú-készítő pályázatot hirdet az Északerdő Zrt.

Akt.:
Miskolc – Az Északerdő Zrt. Építsünk „házat” a madaraknak! címmel madárodú-készítő pályázatot hirdet. A pályázaton a pályázó által készített, kereskedelmi forgalomban sem készen, sem összeszerelhető készletben nem kapható odúval lehet részt venni. Az elkészített madárodú az Északerdő Zrt. környezettudatos szemléletét és innovatív célkitűzéseit kell hogy tükrözze.

Az alkotások értékelésénél fő szempontként kerül figyelembevételre az előbbiek mellett a kreativitás és a madárodú egyéni megjelenése. A pályaműveket legkésőbb 2016. március 29-ig postai úton a 3501 Miskolc, Pf. 2. címre, vagy személyesen az Északerdő Zrt. 3525 Miskolc, Deák tér 1. szám alatti címére kell eljuttatni.

A nyertes odúk készítői egy-egy Északerdő Zrt. ajándékcsomagot kapnak. Az Északerdő Zrt. vállalja, hogy a díjazott madárodúkat gazdálkodási területén kihelyezi.

A részletes pályázati kiírás itt található: www.eszakerdo.hu.

– Vereb István, kommunikációs tanácsadó, ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s