Helyi közélet

2010.03.19. 16:34

Választás 2010 | A Societas közleménye a miskolci plakátrongálások ügyében

<p>Miskolc - "A miskolci plakátrongálások kapcsán megjelent fideszes állítások valóságtartalmát a Societas miskolci szervezete megvizsgálta. Megállapítottuk, hogy a nyilvántartásunkban szereplő tagok közül senki sem érintett az ügyben."</p>

"Visszautasítjuk tehát a Fidesz bizonyítékok nélküli vádjait, s kijelentjük, hogy Societas-tag nem rongált plakátokat Miskolcon sem most, sem korábban. Nem teszünk ilyet a jövőben sem, hiszen mi, a szélsőséges módon működő és politizáló pártokkal, szervezetekkel ellentétben hiszünk a szólásszabadság eszméjében, abban, hogy nem kell feltétlenül bíróság elé állítani azt, aki más véleményen van, mint mi.

Megjegyezzük ugyanakkor: aki műemlékvédelem alatt álló épületekre, többmillió forintos, egyedi készítésű, Miskolc jelképének számító kandeláberekre ragasztja a plakátjait, ne csodálkozzon azon, hogy azt az emberek letépkedik" - tájékoztatta portálunkat a Societas miskolci elnöksége nevében, Kurucz Ádám, elnök.


Választás 2010 | Elkaptak egy fideszplakát-rongálót

eszak | 2010.03.17 17:40

Miskolc - Ki teszi tönkre a Fidesz választási plakátjait Miskolcon? Mindenesetre egy feltételezett elkövetőt március 14-re virradó éjszaka már lefülelt a rendőrség, tudtuk meg egy szerdai miskolci sajtótájékoztatón.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában