Ma temetik Anna Nicole Smith-t

Magángéppel szállítják Floridából pénteken a Bahamákra Anna Nicole Smith holttestét. Nassauban helyezik végső nyugalomra az egykori Playboy-modellt, fia mellé – közölte a család egyik ügyvédje. A nyilvánosság teljes kizárásával zajló temetésen szigorúan csak a családtagok és a közeli ismerősök lehetnek ott.

Anna Nicole Smith február 8-án halt meg 39 éves korában egy floridai hotelszobában: azóta barátja, anyja és volt barátja azon vitatkoztak, hogy ki kapja meg a holttestet, és kié legyen Smith Dannielynn nevű öthónapos kislányának felügyelete, aki talán egyszer megörökölheti a dúskeblű Playboy-nyuszi millióit. Smith fia húszéves korában, néhány nappal testvére születése után halt meg, valószínűleg kábítószer-túladagolás miatt.

Anna Nicole Smith gyászszertartásán körülbelül háromszázan lesznek várhatóan: az eddigi hírek szerint “mindent felülmúló” lesz a ceremónia, többezer rózsaszín virággal beborított ravatallal és a modell kedvenc zenéivel. A temetésen viszont csak harmincan vehetnek részt.

A gyászszertartás azonban nem jelenti azt, hogy Smith békében nyugodhat: anyja, Virgie Arthur állítólag mindent megtesz azért, hogy az ex-modell texasi szülőhelyére vitesse át koporsóját.

Még mindig nem tudni, hogy mi okozta Anna Nicole Smith halálát: ezt a floridai halottkém jövő héten hozza nyilvánosságra.

Smith 1994-ben ment hozzá J. Howard Marshall texasi olajmágnáshoz, akkor a férfi 89, a modell pedig 26 éves volt. A milliomos 1995-ben halt meg, azóta Smith többszöri pereskedés után próbált hozzáférni elhunyt férje vagyonához.