Ma startol a Kamionos Country Találkozó Szegeden

Csaknem kétszázötven kamion dübörög végig pénteken délután öt órától Szeged utcáin. A XIX. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó ezzel a látványos felvonulással kezdődik a csongrádi megyeszékhelyen. A háromnapos rendezvénynek a sziksóstói strand ad helyet. A két legérdekesebb program a szombati ügyességi terepverseny és a vasárnapi gyorsulási futam lesz- mondta a Független Hírügynökségnek Ágoston Attila szervező.

Egy kamionos felvonulással kezdődik a XIX. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó Szegeden. Pénteken délután öt órától csaknem kétszázötven jármű vonul majd végig a város utcáin, egészen a találkozó helyszínéig, a sziksóstói strandig- mondta Ágoston Attila.

A vasárnapig tartó találkozón koncertekkel, filmvetítésekkel várják az érdeklődőket, de gondoltak a családokra is, ezért gyerekprogramok is lesznek. Szombaton délelőtt tíz órától kamionos ügyességi terepversenyt rendeznek, vasárnap délután kettőtől pedig gyorsulási versenyt tartanak a Huszár Mátyás rakparton- tette hozzá Ágoston Attila szervező.