Ma indult a tavaszi Topaukció

Akt.:
Ma indult a tavaszi Topaukció
A mai naptól ismét a már szokásos licitálós játékunkra invitáljuk olvasóinkat.

Csütörtökön reggel 9 órakor vette kezdetét és április 20-án az esti órákig tart a régió legizgalmasabb árverése a Topaukció. Szeretne márkás termékekhez, nagy értékű szolgáltatásokhoz kedvező áron hozzájutni? Látogasson el az aukció ideje alatt a www.topaukcio.hu weboldalra és válogasson kedvére kínálatunkból. Egy gyors regisztráció után máris licitálhat kedvenc termékeire, és profitálhat a szenzációs árakkal.

Az ajánlat ezúttal is sokoldalú: wellness hétvégék, műszaki cikkek, ékszerek, egészségügyi- és szépségápolási szolgáltatások alkotják a kínálatot, de akár a kedvenc napi- és hetilapjaira is előfizethet az eredeti ár feléért. A kikiáltási áron minden termék esetében a bolti árhoz képest legalább 50% kedvezmény van, de kínálatunkat böngészve akár 80%-os kedvezménnyel induló árverésekkel is találkozhatnak látogatóink.

Csak egy kattintás, és Ön máris a virtuális árverésünkön találja magát. Egy kis szerencsével és jó licitálási stratégiával pedig jelentős kedvezménnyel vásárolhat, ráadásul mindezt otthona kényelméből, az interneten keresztül.

Ne feledje: www.topaukcio.hu