Ma indul a téli menetrend a Malévnál

Vasárnap, a nyári-téli időátállással egy időben indul a téli menetrend a Malévnál – olvasható a nemzeti légitársaság közleményében. Az új menetrend a hidegebb évszak utazási igényeihez és a regionális vonalakon erősödő forgalomhoz igazodik.

A Malév vasárnap, a téli időszámítás kezdetén vezeti be téli menetrendjét, amely a hidegebb évszak utazási igényeihez és a regionális vonalakon erősödő forgalomhoz igazodik. A Malév a téli szezonban átlagosan heti 441, naponta 63 járatot üzemeltet. Ebben az időszakban a nemzeti légitársaság 33 ország 47 városát, partnereivel együtt pedig 36 ország 66 városát köti össze Budapesttel.

A hosszú távú járatok kivételével valamennyi, a téli időszakban megszokott célállomás elérhető lesz a Malév repülőgépeivel. A svédországi járatok menetrendjét a megnövekedett forgalomhoz igazítják. Stockholmba a tavaly télihez képest heti plusz két járat indul majd.

Göteborgi menetrendjét is rugalmasabbá alakította át a légitársaság, heti hatszor közlekedő járataiból három reggel, míg három este közlekedik. Az új menetrend emellett számos új csatlakozási lehetőséget jelent a kelet- és dél-európai utasok számára is.

A Malév útvonalhálózata Budapesten keresztül összeköti Európa régióközpontjait is. A nyáron sikeresen bevezetett milánói és kolozsvári járatok menetrendjét a légitársaság a téli időszakban is megtartja; az észak-olaszországi városba napi kétszer repül a nemzeti légitársaság.