Ma indul a tavaszi Topaukció

Akt.:
Ma indul a tavaszi Topaukció
© Április 1-ig várjuk olvasóinkat a Topaukció weboldalán
A mai naptól ismét a már szokásos licitálós játékunkra invitáljuk olvasóinkat. Reggel 9 órakor veszi kezdetét és április 1-én az esti órákig tart a régió legizgalmasabb árverése a Topaukció.

Szeretne márkás termékekhez, nagy értékű szolgáltatásokhoz kedvező áron hozzájutni? Látogasson el az aukció ideje alatt a www.topaukcio.hu weboldalra, válogasson kedvére kínálatunkból, licitáljon kedvenc termékeire, és profitáljon a szenzációs árakkal.

Szenzációs kedvezmények

Az ajánlat ezúttal is sokoldalú: wellness hétvégék, műszaki cikkek, óra-ékszer, háztartási berendezések egészségügyi- és szépségápolási szolgáltatások alkotják a kínálatot, de a teljes palettát képtelenség is lenne itt felsorolni, hiszen mintegy 500 termék színesíti a választékot. Akár a kedvenc napi- és hetilapjaira is előfizethet az eredeti ár feléért.

 

A kikiáltási áron minden termék esetében a bolti árhoz képest legalább 50% kedvezmény van, de kínálatunkat böngészve akár 80%-os kedvezménnyel induló árverésekkel is találkozhatnak látogatóink.

 

Csak egy kattintás, és Ön máris az ország egyik legnagyobb virtuális árverésén találja magát. Egy kis szerencsével és jó licitálási stratégiával pedig jelentős kedvezménnyel vásárolhat, mindezt otthona kényelméből, az interneten keresztül.

 

Ne feledje: www.topaukcio.hu!

A játékhoz jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!hirdetés


hirdet�s