Ma este mutatják be Az aranyember című musicalt Komáromban

Pénteken láthatja először a közönség a komáromi Magyarock Dalszínház Jókai Mór: Az aranyember című regényéből készült musicalt. Az ősbemutatót a társulat 5. születésnapjához kapcsolódva tartják az író szülővárosában.

Az aranyember musicalváltozatának színpadi librettóját Vizeli Csaba, a Magyarock Dalszínház alapítója írta. A darab zenéjét Másik Lehel szerezte, a dalszövegeket pedig közösen írták – mondta a Független Hírügynökségnek Vizeli Csaba, aki egyben a darab rendező-producere is.

A csaknem három órás előadás produkciós partnere a Musical Színház. A főbb szerepekben ismert művészeket láthat majd a közönség. Tímár Mihályt Forgács Péter, Terézát Nagy Anikó, Ali Csorbadzsit Bardóczy Attila, Zsófiát Juhász Róza, Athalie-t pedig Bodnár Vivien jeleníti meg. A darab több mint 200 jelmezét Kemenes Fanni tervezte.

Az előadást péntek után még kétszer játssza a társulat a komáromi Monostori Erődben, szombat és vasárnap este. Augusztus 17-én és 18-án pedig a Szentendrei Teátrumban adják elő az új magyar musicalt.

Bővebb információ a darabról a www.azaranyember.extra.hu oldalon található.Sporthírek