M4 Sport – Év sportolója gála – Korábbi győztes lesz az egyik műsorvezető

Budapest – Kovács István olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó személyében kétszeres korábbi győztes lesz a jövő csütörtökön a Nemzeti Színházban sorra kerülő M4 Sport – Az Év Sportolója Gála egyik műsorvezetője.

A Magyar Sportújságírók Szövetségének honlapja szerint az 1991-ben és 1996-ban az év férfi sportolójának választott Kovács István partnere a szintén a rendezvény névadó támogatója, az M4 Sport munkatársa, Petrovics-Mérei Andrea lesz.

Idén a díjakat többségében olyan egykori kiváló versenyzők, edzők adják át, akik az elmúlt évtizedek során maguk is szerepeltek a díjazottak között. Szerepet kap például a kétszeres paralimpiai bajnok Pásztory Dóra, vagy éppen a háromszoros olimpiai bajnok öttusázó Balczó András, a Nemzet Sportolója, továbbá a férfi vízilabda-válogatottat szövetségi kapitányként sorozatban háromszor olimpiai aranyéremre vezető Kemény Dénes.

Az újítások jegyében a szervezők úgy döntöttek, hogy száz jegyet a sportrajongók számára is hozzáférhetővé tesznek. Akik leggyorsabban jelzik igényüket a gala@sportujsagirok.hu e-mail címen, részt vehetnek az ünnepségen. A belépők egységesen tízezer forintba kerülnek.

Az M4 Sport az eseményt 19.30 órától élőben közvetíti.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s