ÉM-sportfórum: A miskolci sportpénzekről

Egyetlen olyan év sem volt azóta, hogy az állam kivonult a sportfinanszírozásból, hogy mindenki megelégedésére osztotta volna el a sportra szánt pénzeket a miskolci önkormányzat illetékes testülete.

Az idén is sok meglepő döntés született, ebben az évben is vannak elégedettek és elégedetlenek. A kérdés az, hogy kiszámíthatóvá tehető a sporttámogatások elosztása, az valamilyen koncepció alapján történik-e, vagy ha nem, akkor kivitelezhető-e az, hogy ez így történjen a jövőben, lehet-e középtávú tervezést készíteni, vagy minden évben új szempontokat kell megfogalmazni; jó megoldás-e az, ha a lobbiérdekek érvényesítését hagyjuk felülkerekedni?

Ezek a kérdések, valamint Miskolc sportéletének jövője kerül terítékre március 13-án, kedden azon a Sportfórumon, amelyre minden miskolci sportbarátot vár szerkesztőségünk.
A rendezvényt élőben tudósítjuk, így a www.boon.hu weboldalon azok is nyomon követhetik az elhangzottakat, akik nem tudnak személyesen jelen lenni.

Az időpont: 2007. március 13. (kedd) 17:00
A helyszín: Ifjúsági és Szabadidô Ház (Győri kapu 27.)
Akik már elfogadta meghívásunkat: Orosz Lajos, Miskolc sportért felelős alpolgármestere; Szebeni Péter és Illyés Miklós, az Ifjúsági, Szociális és Sport Bizottság tagjai; Fuhrmann Géza, a Miskolci Sportiskola igazgatója; dr. Szatmáry-Antal Tamás, a Miskolci Városi Szabadidőközpont igazgatója.
Hívjuk-várjuk a sportklubok vezetőit, és a sportbarátokat is.