Lyukó és Parasznya között MARB-futam

Akt.:
Lyukó és Parasznya között MARB-futam
Lyukó és Parasznya között MARB-futam - © Fotó: Hajósi Miklós/archív
Miskolc – Miskolcon folytatódik az amatőr ralisok bajnoksága, szombaton átvételek, vasárnap verseny.


A dgesztor Lyukóbánya – Parasznya futammal folytatódik az idei amatőr rali bajnokság, (MARB). A sorozat újabb állomása lehetőséget kínál a sportág kedvelőinek, hogy több hónapos szünetet követően ismét a megyében láthassanak versenyt. Az adminisztratív és a technikai átvételeket szombaton tartják meg a Miskolc Autóház Kft. telephelyén, aki kíváncsi, már ekkor is találkozhat a pilótákkal és a navigátorokkal, valamint valamennyi autót megtekintheti.

Nyolcvan fölött

Vasárnap reggel 7 órakor zárják le a szakaszt, vagyis ezután már csak gyalogosan lehet megközelíteni a viadal helyszínét. Az első gyorsasági 8 órakor kezdődik, innentől kezdve gyakorlatilag egész nap, folyamatos lesz a száguldás. A mezőny ugyanis mindkét irányba három-három alkalommal teljesíti a pályát, ezután a díjkiosztót – az átvételekhez hasonlóan – ugyancsak a Miskolc Autóházak Kft. szalonjában bonyolítják le.

– Az előnevezések alapján látszik, hogy népes mezőnyünk lesz hétvégén – fogalmazott a versennyel kapcsolatban Adamovits Márk, főszervező. – A különböző kategóriákban ugyanis több mint nyolcvan páros áll majd rajthoz. Ez is mutatja, hogy a nehézségek ellenére komoly az érdeklődés a MARB hétvégékkel kapcsolatban. A szakaszt kedvelik a versenyzők, bízom benne, hogy gördüléken és jó futamunk lesz a hétvégén, amire nagyon sok néző kilátogat majd.

ÉM-ME


Parasznya - Lyukóbánya MARB futam lesz szeptember 16-17-én. Ezen versenyen egy Citroen Saxo volánja mögött és a navigátori ülésben most női versenyzők foglalnak majd helyet. Lyukóbánya-Parasznya Rallye Sprint Gondi Motorsport - Citroen Saxo Buza Zsuzsa - Deák Henrietta 2017.09.16-17. Deák H...