Luxusház a szakadék szélén

Luxusház a szakadék szélén
A közel 600 millió forintos gyönyörű ingatlan egy tengerparti szikla tetejére épült, de hamarosan az egész villa a vízben fog kikötni – a kert már ott van…

A Dél-davoni Dawlishben álló házba 18 hónappal ezelőtt költözött be a meg nem nevezett házaspár, akik 1.750.000 angol fontért, vagyis majdnem 570 millió forintnak megfelelő összegért vették meg a luxusingatlant. A négy hálószobás ház meseszép. Hátsó ablakaiból a tengerre látni, ugyanis egy magas, a vízszínből 122 méterre kiemelkedő sziklára épült és a kertjének a végén csak a csodálatos kék ég van és semmi más. Most még inkább, ugyanis a kert már leszakadt. Mindössze négy nap alatt két földcsuszamlás következett be, és ennek során a vörös kősziklából egy hatalmas darab a tengerbe szakadt, ott, ahol korábban a kert volt (ezt képgalériánkban mutatja az egyik fotó) és jelenlegi határ csupán centikre van a házat körülvevő díszkerítéstől (erről látható másik két kép).


Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

A szerencsétlen házaspár, most építő- és földmérnököket hívatott, hogy megtudják, mit tehetnek annak érdekében, hogy megmentsék a házukat, ugyanis a következő földcsuszamlásnál már a házuk egy része fog a tengerbe zuhanni.
– MON –További hírek a Nagyvilág kategóriából

Sporthírek