Luque már ezen a hét végén vissszatér Diósgyőrbe

Akt.:
Luque már ezen a hét végén vissszatér
Luque már ezen a hét végén vissszatér - © Fotó: Homoky György
A DVTK középpályása, José Luque – menedzsere szerint – pár napon belül visszatérhet.

Augusztus végén utazott haza a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának spanyol középpályása, José Luque, hogy hasfal sérvét hazájában műtesse meg. Két és fél hete a játékos menedzserétől, Paunoch Pétertől tudtuk meg, hogy mégsem műtik meg a játékost, aki Sevillában, az ottani labdarúgócsapat orvosi stábjának felügyelete mellett konzervatív kezelésen vett részt. A menedzser szeptember 18-i nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy egy héten belül kiderülhet, mikor térhet vissza Diósgyőrbe a játékos. Csakhogy ezen idő alatt családi tragédia érte José Luquét, akinek elhunyt az édesanyja (az Észak-Magyarország úgy tudja, hogy szeptember 24-én történt a haláleset és a múlt héten pénteken volt a gyászszertartás, amelyen a DVTK másik középpályása, José Luque barátja, Franciso Gallardo is részt vett).

A jövő héten már edz?

Paunoch Péterrel most pénteken sikerült újra beszélnünk, akinél José Luque egészségi állapotáról, és esetleges diósgyőri visszatéréséről érdeklődtünk.

– A korábbi visszatérési terv a családi tragédia miatt íródott át, azt hiszem ezen senki nem nem lepődik meg a történtek ismeretében – mondta Paunoch Péter. – Úgy tudom, hogy a játékos pár napon belül most már tényleg visszatér a DVTK-hoz, lehet, hogy már ezen a hét végén, és valószínűleg a jövő héten edzésre jelentkezik. Hogy mikor fog tudni újra játszani, azt sajnos nem lehet prognosztizálni, minden azon múlik, hogy a visszatérése után, bírja-e majd az edzéseket.

ÉM


Gyászszalaggal a diósgyőri focisták

Gyászszalaggal a karjukon léptek pályára a Ferencvárosi TC elleni bajnokin a Diósgyőri VTK játékosai.