Friss hírek

2008.12.19. 10:23

LABDARÚGÁS: Ronaldo boldog Manchesterben

<p>A nemzetközi sajtó újra arról cikkezik, hogy a Manchester United klasszisa, Cristiano Ronaldo a szezon végén a Real Madridba szerződik, de a játékos kijelentette: jól érzi magát az angol egyesületnél.</p>

Az El Mundo című spanyol napilap úgy tudja, a két klub megegyezett egymással abban, hogy az idény végén Madridba költözhet a portugál szélső. "Nem igazán érdekel, hogy mit mondanak az emberek" - mondta Ronaldo a Japánban zajló Klub Világbajnokság egyik sajtótájékoztatóján.

"Nem olvasom a cikkeket. Itt vagyok Japánban, úgyhogy nem tudom, miket írnak rólam Európában" - magyarázta a 23 éves kiválóság. "De annyit elmondhatok: nagyon örülök, hogy a Manchester United labdarúgója vagyok" - tette hozzá Ronaldo.

Az elmúlt szezon végén a királyi gárda 80 millió euróért akarta megvenni Ronaldót a "vörös ördögöktől", akiknek az nem tetszett, hogy a spanyolok minden eszközt bevetettek, hogy jobb belátásra bírják a játékost.

A United menedzsere, Sir Alex Ferguson csütörtökön ingerülten tagadta az új híreszteléseket, melyek szerint már nagy vonalakban meg is állapodott egymással a két együttes. "Komolyan úgy gondolják, hogy szerződést kötünk ezekkel a maffiózókkal?! Nincs az az isten" - dohogott a skót szakember.

"Egy vírust sem adnék el nekik, nemhogy Ronaldót. Nincs semmilyen megállapodás a két klub között" - jelentette ki a tréner. "Ha a Real Madrid miatt kezdünk el megint aggódni, akkor nem koncentrálunk a saját feladatunkra. A legjobb megoldás, ha nem foglalkozunk velük" - vélekedett az edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!