Helyi közélet

2008.03.20. 12:55

Verem trezor Abaújváron

<p>Abaújvár - Földbe ásott veremben krumpli helyett lopott holmikat tároltak azok az abaújvári elkövetők, akiket a rendőrség már keresett, és egy lakossági bejelentés alapján sikerült őket beazonosítani.</p>

Az Encsi Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás büntette miatt indított eljárást, mivel február végén ismeretlen tettesek egy abaújvári ingatlanból műszaki berendezéseket, kézi szerszámokat, élelmiszereket vittek el, mintegy 900.000 forint értékben.

A nyomozás során a rendőrség látókörébe több abújvári férfi került, majd egy lakossági bejelentés szerint az érintettek házuk portáján egy leföldelt, jól álcázott pincében tárolják a különböző bűncselekményekből származó tárgyakat. Az információ valósnak bizonyult, mivel a március 17-én megtartott házkutatás során a megjelölt ingatlan kertjében egy régi konyhaépület alatt zsákokba rejtve előkerültek a korábban eltulajdonított berendezések, műszaki cikkek. Az elkövetők egyike K. J. alávetette magát a rendőri intézkedésnek, míg másikuk K. G. megpróbált elrejtőzni és bemenekült a nyári konyhába, de ez, a határozott hatósági fellépéssel szemben erőtlen próbálkozásnak bizonyult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában