Lovarda: újra benépesül a pódium

Farkasházi Réka
Farkasházi Réka
Debrecen – A népszerű Lovarda Pódium rendezvénysorozat – amelyben izgalmas előadásokat láthat a színházkedvelő közönség – március 26-án, jövő héten hétfőn este folytatódik a Lovardában.

Március 6-án a budapesti Klubszínház Marc Camoletti: Leszállás Párizsban című darabjával nyitotta meg azt a sort, amelyben 2007 tavaszán fővárosi színházi csoportok érkeznek Debrecenbe, hogy komédiáikkal szórakoztassák a nagyérdeműt. A Klubszínház után még további három társulattal találkozhatnak a debreceniek a Kassai úton, így a Karinthy Színház, a Fregoli Színészegylet és a Vidám Színpad egy-egy előadása szerepel még a tavaszi programban.

A Klubszínházat a sorban március 26-án, hétfőn este Buda népszerű színháza, a Karinthy Színház követi az Acélmagnóliák (Nők búra alatt) című Robert Harling-darabbal, melynek szereposztása már garancia a felhőtlen kikapcsolódásra. A főszerepet az az Ivancsics Ilona játssza, akit Vágási Feri feleségeként az egész ország ismer a Szomszédok című teleregényből, de központi szerepe van Farkasházi Rékának, akit egy másik népszerű sorozat szereplőjeként ismerhettünk meg, s legutóbb múlt héten járt Debrecenben a Hasutasok című új Szőke András-film díszbemutatóján.

Jegylelőhelyek

A kisvárosi fodrászüzletben játszódó Acélmagnóliák két felvonásban, jövő héten hétfőn este 19 órától várja a nevetni vágyó közönséget a Lovardába. Jegyek elővételben a Mezonban, a Pont Irodában, a Lovarda sörözőben és a Tourinform Irodában válthatók, a Napló-előfizetők pedig a napilap székházában (Debrecen, Dósa nádor tér 10.) kedvezményesen – 2500 helyett 2300 forintért – szerezhetik be a belépőiket.

Sz. L.