Lovarda Pódium: Nevetés a Fregolival

Fregoli
Fregoli
Debrecen – A budapesti Fregoli Színészegylet vendégjátékával folytatódik április 30-án, hétfőn este a Lovardában a színházi előadás-sorozat.

A népszerű Lovarda Pódium programjai március elején kezdődtek a Kassai úti rendezvényközpontban, először a pesti Klubszínház előadását láthatta a nagyérdemű Fodor Zsóka főszereplésével, majd március végén Buda népszerű színháza, a Karinthy Színház mutatta be Robert Harling világhírű darabját, az Acélmagnóliákat.

A komédiák sora ezzel még nem ért véget, a négynapos pihenő idejére is garantált szórakozást ígér a Lovarda Pódium következő műsora.
Jövő héten hétfőn, este 19 órától a Fregoli Színészegylet mutatja be a Kocsonya Mihály házassága című sikerdarabját a Lovardában, melynek rendező-főszereplője az a Magyar Attila, akit sokan a „nyuszómuszós” reklámokból ismernek az utóbbi időben.
A Kocsonya Mihály házassága című művet pálos rendi diákok írták, és egy lánykérés történetét meséli el, ahol a menyasszony, azon túl, hogy kissé öreg, még az alkohollal is igen szoros barátságot ápol. A mulatságos történetben a jelentős hozomány, illetve a szülők turpisságának hatására a házasság létrejön, de Kocsonya Mihály, akit Magyar Attila alakít, rövid idő múlva már szabadulni igyekszik a kapcsolatból.

Az egyfelvonásos komédia főbb szerepeiben Magyar Attila mellett Hajdu Istvánt és Borbély Sándort láthatjuk, jegyeket pedig az ismert jegypénztárakon kívül a Napló-székházban, a Lovarda Sörözőben és a Pont Irodában is válthatnak a nevetni vágyó érdeklődők.

Sz. L.