Lovarda-Pódium: ismét benépesül a színtér!

Debrecen – 2007 tavaszán a színházkedvelő debreceniek újra elfoglalhatják a Lovardát, ugyanis a Lovarda Pódium keretein belül ismét színvonalas előadásokat láthat a közönség.

Az elmúlt években a Lovarda színpadán rengeteg látványos és igényes színpadi produkcióval találkozhattak a színház szerelmesei, a népszerű, ismert musicalektől a könnyed komédiákig mindenki megtalálhatta a kedvére való előadást.

A ZeneTheatrum társulatának évek óta állandó fellépti helyszíne a Lovarda, az István, a királyt, a Hairt vagy a Dzsungel könyvét rengetegen látták már városunkban. Tavaly a Körúti Színház komédiáit nevethettük végig, többek között Koltai Róbert színészi játékát is megcsodálhattuk.

Ebben a félévben a ZeneTheatrum mellett négy neves budapesti társulat látogat el a Kassai útra. A sort március 6-án a budapesti Klubszínház nyitjaMarc Camoletti Leszállás Párizsban című komédiájával, Juhász Zoltán rendezésében.

A stewardessekkel folytatott bonyolult szerelemi viszonyt feldolgozó, garantáltan kellemes szórakozást, nevetést ígérő előadásban, a szobalány szerepében újra Debrecenben üdvözölhetjük Fodor Zsókát, akit tavaly a Doktor úr című vígjátékban láthattunk a Lovardában.

Március végén, illetve áprilisban pedig a Lovarda Pódium programsorozatán belül a Karinthy Színház, a Fregoli Színészegylet és a Vidám Színpad érkezik városunkba egy-egy előadás erejéig. De ne szaladjunk annyira előre, koncentráljunk a jövő kedd estére, amikor is 19 órától a Klubszínház látogat el egy kis komédiázásra a Lovardába.

Sz. L.