Lőtt, aztán bocsánatot kért a miskolci férfi

Akt.:
Nem sült el a pisztoly - illusztráció
Nem sült el a pisztoly - illusztráció
Izsófalva, Miskolc – Csütörtököt mondott a fegyver a féltékeny férfi kezében.

Több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete és más bűncselekmények miatt kezdődött kedden büntetőper Cs. A. ellen a Miskolci Törvényszéken.

Nem sült el a pisztoly

Mint korábban már írtunk róla, a miskolci férfi egy régebbi szerelmi kapcsolata miatt féltékenységből tavaly szeptember 1-jén este megjelent volt párja és annak jelenlegi partnere lakásán, és pisztolyt fogott rájuk. Beterelte őket a lakásba, és követelte tőlük, hogy számoljanak be a kapcsolatukról. Szerencsére a fegyvere nem volt használható állapotban, mert amikor csőre töltő mozdulatokat tett, a pisztolyból három lőszer kiesett. A megtámadott pár férfi tagja előkapta a mobiltelefonját és hívta a 112 segélyhívót. A támadó ezt észrevette, ráfogta a pisztolyt és közölte vele, hogy lelövi, ha beszélni merészel. Rászegezte a pisztolyt, meghúzta az elsütőbillentyűt, de nem történt semmi, a pisztoly nem sült el.

Ezt követően a vádlott és a sértett is felugrott, a támadó rákiáltott a férfira, hogy üljön vissza azonnal, vagy lábon lövi. Az elsütőbillentyűt ismét meghúzta, de a pisztoly ez alkalommal sem sült el. Ettől még idegesebb lett és a pisztoly markolatával kétszer fejen ütötte a megtámadottat, akinek erősen vérzett a koponyája.

Megnyugodott és elment

Ezzel nem ért véget a fura jelenet. Cs. A a volt párjához lépett, a bal halántékához szorította a fegyvert, amelyből ekkor is kiesett egy golyó. A pár folyamatosan próbálta nyugtatgatni a férfit és sikerült nekik meggyőzniük, hogy ne fogja rájuk a pisztolyt. Később a támadó kezet nyújtott, bocsánatot kért, majd távozott.

ÉM-SZB
hirdetés


hirdet�s