Lőszerek vannak a lángoló padláson Tállyán

Akt.:
Tállya – Szombaton negyed tizenkettőkor érkezett a riasztás a tűzoltóság ügyeletére, hogy Tállyán, a Vörösmarty úton kigyulladt egy elhagyott családi ház tetőszerkezete, tájékoztatta lapunkat Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője.

14.16 – Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese arról tájékoztatta lapunkat, hogy a tűzszerészek hamarosan megérkeznek Tállyára, dél tájban indultak Kecskemétről. Elmondása szerint üres lőszeresládákat találtak a helyszínen, és a falban lévő üregekben robbanószerkezeteket, ez utóbbiakat kell a tűzszerészeknek hatástalanítaniuk. Időközben kiderült, hogy a tüzet három gyerek okozta, akik a ház tulajdonosának egy évtizeddel ezelőtti halála óta rendszeresen jártak a házba játszani.


12.17 – Szombaton negyed tizenkettőkor érkezett a riasztás a tűzoltóság ügyeletére, hogy Tállyán, a Vörösmarty úton kigyulladt egy elhagyott családi ház tetőszerkezete, tájékoztatta lapunkat Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője.
A ház teljes tetőszerkezete ég, és bár a szerencsi és az encsi tűzoltók a helyszínen vannak, a szokásosnál is kockázatosabbá teszi a munkájukat, hogy a padláson lőszerek és robbanószerek is vannak.

Személyi sérülés nem történt.

ÉM


Fiatalok okoztak tüzet Tállyán

Miskolc, 2012. május 19., szombat (MTI) – Fiatalok okozták a szombati tüzet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán egy lakatlan családi házban – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Ég egy ház Tállyán, a padláson lőszerek lehetnek

Miskolc, 2012. május 19., szombat (MTI) – Ég egy lakatlan ház tetőszerkezete a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán, a padláson valószínűleg különböző lőszerek, gránátok és egyéb robbanóeszközök vannak – mondta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-nek.