Lopni akart, de végül rabolt a boltból Miskolcon

Akt.:
Miskolc – A rendőrök azonosították, majd elfogták azt a fiatalembert, aki egy miskolci üzletből szeszes italt akart lopni, de menekülése közben és a palackok megtartása érdekében megütötte az üzlet egyik alkalmazottját.

A bűneset részleteit Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság sajtóreferense mondta el portálunknak. Hangsúlyozta, rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 19 éves R. Kevin ellen.

Két üveg vodkáért

A gyanúsított július 25-én 14 óra körül az egyik miskolci élelmiszerboltból két üveg vodkát emelt le a polcról, majd fizetés nélkül akart távozni az üzletből. Az egyik eladó megpróbálta visszatartani a fiatal férfit, aki a zsákmánya megtartása érdekében menekülés közben bántalmazta az alkalmazottat. A bejelentést követően a rendőrök négy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert. A Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette a férfit és előterjesztést tett előzetes letartóztatására.

ÉM-SZB
hirdetés


hirdet�s