boon-sportoldal

2010.10.26. 10:04

A pályák talaja volt a szempont

<p>Válogatott irány: a nemrégiben felújított és a fűthető játéktér.</p>

Ahogy arról már beszámoltunk: a múlt héten eldőlt, hogy a magyar labdarúgó válogatott idei utolsó mérkőzését, a november 17-én megrendezésre kerülő Litvánia elleni felkészülési találkozót Székesfehérváron játssza. Mint ismert: a rendezésre Miskolc is jelentkezett, a városháza vezetése írásban jelezte a Magyar Labdarúgó Szövetség felé, hogy szívesen lenne az esemény házigazdája.

Rossz idő esetén is

Hogy mi döntött végül a több jelentkező város, Miskolc, Nyíregyháza, Győr  és Fehérvár közül az utóbbi javára, arról Pajor-Gyulai László, a Magyar Labdarúgó Szövetség kommunikációs vezetője az alábbiakat mondta el az Észak-Magyarország érdeklődésére:

"A helyszín odaítélésekor a fő szempont az volt, hogy olyan helyen rendezzék meg a Litvánia elleni meccset, ahol egy esetleges rossz időjárás esetén is megfelelő talajú és minőségű pálya tudja fogadni a csapatokat. Székesfehérváron a közelmúltban újították fel a gyepszőnyeget, és ez garancia arra, hogy jó minőségű játéktér várja majd a csapatokat. Ezen kívül a pálya minőségét szem előtt tartva került kijelölésre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség következő hivatalos játéknapjára, egy esetleges hazai meccsre a győri helyszín. Ugyanis ha 2011. február 9-én pályára lép válogatottunk, mégpedig hazai környezetben, akkor azért játssza Győrben a meccsét, mert ennek a pályának a talaja fűthető. ”



ÉM-BCS

Székesfehérváron fogadja a válogatott Litvániát

boon | 2010.10.23 09:02
Eldőlt, hogy Székesfehérvár ad otthont a november 17-i, Litvánia elleni válogatott mérkőzésnek, amellyel Egervári Sándor szövetségi kapitány együttese lezárja a 2010-es esztendőt. A Sóstói Stadionban rendezendő barátságos találkozó 18 órakor kezdődik.

Nyílt levél a válogatott focimeccsért

eszak | 2010.10.22 08:26
Nyílt levél Orbán Viktor úrnak, Magyarország miniszterelnökének, Csányi Sándor úrnak, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökének, Vági Márton úrnak, a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkárának!

Válogatott focimeccs Diósgyőrben?

eszak | 2010.10.19 15:14
November 17-én Litvánia ellen Diósgyőr lehet a magyar labdarúgó-válogatott hazai pályája?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!