Lopások sértettjeit keresi a rendőrség

Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsítottak telefont, MP3-as lejátszót, valamint MTB kerékpárt vittek el ismeretlen személyektől.

A rendőröknek egy 25 éves fiatalembert sikerült tetten érniük, aki épp két lopott kerékpárt próbált meg értékesíteni – közölte Juhászné Kiss Katalin százados.

A férfi kihallgatása során elmondta, hogy a kerékpárokhoz egy 23 éves debreceni férfi közreműködésével jutott hozzá.  

A 23 éves férfi valamint 19 éves társa egyéb bűncselekmények miatt is kihallgatásra került, mely bűncselekmények sértettjei ezidáig nem tettek hatóságunkhoz a sérelmükre történtekről bejelentést. 

A következő cselekmények sértettjeinek jelentkezését várja a rendőrség:  

– 2006. novemberében az Ibolya utcán lévő Presszóból a 19 éves és a 25 éves elkövetők egy Motorola típusú telefonkészüléket, valamint egy MP3-as lejátszót tulajdonítottak el az ott tartózkodó ismeretlen személyektől.

– 2006. november 30-ról december 01-ére virradó éjjel szintén a szóban forgó presszó elől vittek el egy kerékpárt, amelyet hatóságunk le is foglalt. A kerékpár kék színű női MTB, fekete-szürke nyereggel, a vázán Amigo Everest felirattal. 

A rendőrség várja a tulajdonos jelentkezését, aki hitelt érdemlően igazolni tudja a fenti kerékpár tulajdonjogát.  

Jelentkezni lehet személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. szám „A” ép. II/6. számú hivatali helyiségében), vagy telefonon 52/516-400/27-40-es melléken, illetve éjjel-nappal a 107-es vagy 112-es segélyhívókon.

Kapcsolódó cikkünk: