Loki-játékos lett az ősz legjobbja a sportnapilapnál

Tőzsér Dániel
Tőzsér Dániel - © Fotó: Derencsényi István
Budapest, Debrecen – A Nemzeti Sport elkészítette a 2018–2019-es idény őszi szezonjának játékosrangsorát a munkatársaik által adott osztályzatok alapján – olvasható az nso.hu-n. Az abszolút rangsorban Tőzsér Dániel végzett az élen.

Nem kérdés, kiemelkedett a Debrecenből, Tőzsér Dániel vezéregyéniséggé vált a Lokiban, nem meglepő, hogy az élen végzett – írja a Nemzeti Sport.

Megtisztelő, hogy az újságírók engem láttak a legjobbnak”

– mondta a lapnak a 33 éves, rutinos középpályás. – Hozzátartozik az igazsághoz, hogy öt bajnokit kihagytam sérülés miatt, még nem is épültem fel teljesen a két és fél centis izomszakadásomból – nyilatkozta Tőzsér. Hozzátette: ő is úgy érezte, jól megy a játék, és tud segíteni a csapatnak, ez jó érzéssel töltötte el.

– Az én koromban már nem lehet más célom, mint hogy élvezzem a futballt. A csapategység remek, Herczeg András vezetőedző jó hangulatot teremt az öltözőben, nem a véletlen műve, hogy jelenleg a harmadik helyen állunk a tabellán – szép részeredményt értünk el – mondta el a lapnak Tőzsér Dániel.

A teljes rangsor az nso.hu-n érhető el.


Debrecen - Szombaton véget ért az őszi idény, a DVSC a Szombathelyi Haladás otthonában 2–0-s győzelemmel zárta az évet, és a harmadik helyről várhatja a tavaszi folytatást – emlékeztet rá a debreceniek hivatalos honlapja. A szünet azonban nem tart sokáig, ugyanis január 3-án már edzésen vesznek r...

Jovanovic elmondta, minden nap elolvassa a Naplót a kedvenc kávézójában ücsörögve
Debrecen - A Loki futballistája remekül érzi magát Debrecenben és már a magyar nyelvvel is jól elboldogul. „Sportolók civilben”: Aleksandar Jovanovic. Nem volt nehéz dolgunk, amikor rovatunk számára cikket akartunk készíteni a DVSC 34 esztendős játékosával, Aleksandar Jovanovic-csal, ugyanis a fu...