Liposzómás C-vitamin a jövő vitamin formulája

Liposzómás C-vitamin a jövő vitamin formulája
A C-vitamin mindenki által ismert antioxidáns. Szervezetünk, immunrendszerünk hatékony védekezése elképzelhetetlen nélküle.

A javasolt napi bevitelt (RDA) jelenleg 80 mg-ban állapították meg Ez a mennyiség arra elég hogy ne alakuljon ki a C-vitamin hiánybetegsége a skorbut. A mai ember nem képes bevinni a megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyag és antioxidáns mennyiséget a mindennapi étkezéseivel, ezért azt pótolni kell. Minden embernek más a vitamin igénye. Betegségek között fizikai megterheléskor, betegsége esetén ez a mennyiség többszörösére nőhet. A fehérvérsejtjeink melyek a szervezet védekezését látják el 100x több C-vitamint, vesznek fel a vérből mint bár mely egyéb sejtünk. A stressz, a szennyezett levegő, helytelen táplálkozás, a vegyi anyagok, melyeket sok esetben élelmiszernek álcáznak, folyamatosan bombázzák szervezetünket. Az oxidációt és a szervezetünkben lévő szabadgyököket pedig a csak az antioxidánsokkal lehet csökkenteni. Különösen igaz ez a C-vitaminra, hiszen vízoldékony és csak napi folyamatos szedésével lehet biztosítani a magas C-vitamin szintet a szervezetünkben.

C-vitamin a szájon át való bekerülésekor eljut az emésztőszervekig majd ott felszívódva bekerül a véráramba és onnan a sejtekbe. A felszívódás során különböző „akadályokba” ütközik ezért mire elérne a sejtekhez jelentős része hasznosulás nélkül kiürül a szervezetből.A kutatók rájöttek , hogyan hasznosul a leghatékonyabban szervezetünkben a szájon át bejuttatott C-vitamin. Ez a formula a liposzómás C-vitamin.

Mi az a liposzóma? Miért jó a szervezetünknek? Mi a különbség a hagyományos és a liposzómás C-vitamin között?

 

A gyártás során alkalmazott megfelelő technológia segítségével olyan apró gömbök (liposzómák) jönnek létre, amelyek membránja (külső burka) igen hasonló az élő sejtekéhez ezért a liposzómák beltartalma könnyen bejut a sejtek belsejébe, szelektíven célba juttatva a becsomagolt hatóanyagokat.

A liposzómák tulajdonképpen olyan kis foszfolipid membránnal határolt „csomagocskák”, amelyekbe vízben vagy olajban oldható vitaminok is becsomagolhatóak. Ezek a vitaminokkal töltött apró gömböcskék könnyedén átcsúsznak a nyálkahártya és a bélfal sejtjein így gyakorlatilag emésztés nélkül gyorsan a vérkeringésbe majd onnan sejtjeinkhez jutnak. Ezen előnyökön túl a liposzóma csomagok növelik a hatóanyagok stabilitását is, tehát kisebb a hatóanyag bomlás miatti vesztesége is.

A hagyományos szájon át bevitt C-vitaminok max. 16-20 % a szívódik fel.

Ez pl. egy 1000 mg-os tablettára vetítve kb. 800 mg veszteséget jelent. A liposzómás C-vitamin ezzel szemben akár a 100 %-os bio hasznosulást is elérheti.

A bio hasznosulás azt mutatja meg, hogy egy hatóanyag milyen mértékben képes bekerülni a vérkeringésbe és onnan a sejtekbe.

Hogyan juttatja be a liposzóma a belsejében lévő vitamint a sejtekbe?

 

A folyékony liposzómás C-vitamin bevételekor már a szájban elkezdődik a felszívódás.

Hatását klinikai vizsgálatok, eredmények bizonyítják (Stephen Hickey ,Hillary Roberts)

A C-vitamin magas vérszérum szintet elérő intravénás alkalmazása (megadózis) egyre inkább teret nyer a különböző krónikus betegségek gyógyításában. A liposzómás C-vitamin szájon áttörténő alkalmazásával megközelíthető ez a szint.

 

Válassza az új folyékony, könnyen bevehető, gyomorkímélő formulát!