A Palotaszálló is lehet az év hotele

A Hotel Palota
A Hotel Palota - © Fotó: ÉM
Miskolc – Január 20-ig lehet szavazni az év hotele címre a www.azevhotele.hu weboldalon.

A lillafüredi Hunguest Hotel Palota is ott van a versenyzők között, és akár még győzhet is, ugyanis az a szálloda, amelyik a legtöbb szavazatot kapja, nyeri a 2018-as Az év hotele címet.

A szálloda már nyert az első két fordulóban: volt már a hét hotele és a hónap hotele is az északkelet-magyarországi régióban.

ÉM


Lavina tört be egy szállodába Svájcban
Lavina zúdult a svájci Schwägalp településére, a hó pedig betört az egyik helyi szálloda vendéglőjébe is a múlt héten csütörtökön. Amikor az esemény történt egy pár épp az ablak mellett ült, mint mesélték, először zajt hallottak és meglátták a hógörgeteget, de hirtelen azt hitték, hogy a tetőről ...

A vendéglátóhelyek betáraztak a szilveszter fontos kellékeiből, van elegendő pezsgő, malac, virsli és elkészültek az édes finomságok is. Az asztali díszletek főpróbája is megtörtént. Minden adott ara, hogy ma fergetegesek legyenek a bulik.
Miskolc - Már az ősz végére elfogytak a jegyek az év utolsó nagy mulatságaira. „Egyre többen kapcsolják össze itt-tartózkodásukat egy nálunk elköltött szilveszteri vacsorával, ezért sokan a City Hotel és a Drót Bisztró, illetve a Népkerti Vigadó szolgáltatásait egyaránt igénybe veszik, ahol idén ...Lillafüred.
BOON.HU


hirdetés