Ligakupa: DVTK vs. Egri FC – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Ligakupa: DVTK vs. Egri FC - Edzői nyilatkozatok
Ligakupa: DVTK vs. Egri FC - Edzői nyilatkozatok
“A játék minősége is olyan volt, amilyet szerettünk volna” – nyilatkozta Sisa Tibor az Egri FC elleni Ligakupa mérkőzés után.

Sisa Tibor (DVTK): – Szervezett, egységes és jó csapat ellen játszottunk. Masszív együttes az Eger, de ellenük sok lehetőségünk volt, és sokkal többet birtokoltuk a labdát. A játék minősége is olyan volt, amilyet szerettünk volna, ezért megérdemeltük a győzelmet.

Simon Antal (Egri FC): – A Ligakupában mindig arra törekszünk, hogy egy-két új dolgot kipróbáljunk és azoknak is játéklehetőséget adjunk, akik kevesebbet szerepelnek a bajnokikon. Szerettünk volna eredményesek lenni a jó pályán és jó ellenfél ellen. A három-nullás végeredményt túlzottnak tartom, mert szabadrúgásból és 11-esből is kaptunk gólt. Azt azonban nem vitatom, hogy a DVTK megérdemelte a győzelmet.BOON-ÉLŐ – Ligakupa: DVTK vs. Egri FC 3-0 (0-0)

Miskolc – A labdarúgó Ligakupa E csoportjának 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Egri FC együttesét fogadta Miskolcon, az Andrássy úti Katlanban szerdán 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!