Ligakupa: DVTK – DVSC 4-1 (3-1)

Ligakupa: DVTK – DVSC 4-1 (3-1)
Az október elsején induló Ligakupa sorozatban az első körben a Diósgyőri VTK a DVSC együttesét fogadta. A mérkőzésről élőben tudósítottunk portálunkon.   

90+2. perc: Vége a mérkőzésnek. Jól kezdte a Ligakupa sorozatot a DVTK, szép játékkal kezdtek a hazai piros-fehérek.

90. perc: Két percet hosszabbít a játékvezető.

89. perc: Bogdanovics ugrott ki a hazai védőfalból, de a játékvezető lesen állította meg a hajdúsági csatárt.

87. perc: Takács került lövőhelyzetbe kissé kisodródott helyzetben 6 méterre a Debrecen kapujától és így nem volt meglepetés, hogy nem tudta betekerni a labdát a kapu jobb oldalába.

85. perc: Jól, szépen passzolva játszik a Diósgyőr.

84. perc: Jobb oldali támadás után egy debreceni beadás következett, ám Bódi próbálkozását Bokros remekül blokkolta.

81. perc: Csere a Diósgyőrnél: Lakatos Béla helyett Kreizler Károly lép pályára.

80. perc: A Loki már csak erőlködik, úgy látszik a jól játszó Diósgyőrrel nem bírnak.

78. perc: Bogdanovics egy remek passz után, 8 méterről, éles szögben lőtt a kapu fölé.

77. perc: Diósgyőri csere: Kovács Ádám helyett Kállai Norbert a pályán.

76. perc: Bokros ügyesen húzta meg a jobb oldalt, ám beadása belül elsuhant mindenki előtt.

73. perc: Bódi baloldali szöglete után sikerült tisztáznia a hazai védelemnek.

70. perc: Újabb csere mindkét oldalon: Szélpál Tamás helyett Takács Péter, és Sándor Tamás helyett Spitzmüller a pályán.

67. perc: GÓL! Szélpál gyönyörűen futott el a jobb oldalon, laposan kiválóan játszott középre és az érkető Duska Vranesevic 7 méterről a kapuba lőtt, 4-1.

66. perc: A tizenhatoson belül előbb Szabó Viktor, majd Pelecaci szerezhetet volna gólt, de mindkét játékos lövését Csernyánszki bravúrral védte.

64. perc: Pelecaci talpalta le Sándort, amiért szabadrúgást kapott, ám a debreceni csapatkapitány ívelése hosszú volt Bódinak.

63. perc: Ezekben a pillanatokban komoly helyzeteket nem tudnak kialakítani a csapatok, csak tologatják a labdát.

60. perc: Gohér 35 méterről végzett el szabadrúgást, amelyből egy variáció lett volna, ha Poledica nem füleli le a lövésszerű átadást.

58. perc: Lipusz és Vranesevic játszott volna össze a bal oldalon, de Varga József közbelépett és megakadályozta az akciót.

57. perc: Csere a Diósgyőrnélis, két saját nevelésű játékos váltja egymást: Horváth Szabolcs helyett Lipusz Norbert jött be.

56. perc: Újabb cserél a Debrecennél: Kerekes helyett Eterovic a pályán.

55. perc: Támadgat az újabb szépítés reményében a Debrecen.

52. perc: Gohér bátran lőtt 35 méterről, a labda a bal alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.

50. perc: Sándor Tamás ugratta volna ki Kerekest és Varga Józsefet, de Kamber nagyon jól helyezkedett és benne akadt el a labda.

48. perc: Sándor Tamás bal oldali szabadrúgása után tisztázott a hazai védelem.

46. perc: A Loki kezdte a második játékrészt, amely előtt Herczeg András 3 cserét is végrehajtott.


A szünetben cserélt a Debrecen: Kardos helyett Fodor, Varga Z. helyett Bódi és Czvitkovics helyett Czanik állt be.


45. perc: Vége az első félidőnek, ismét felharsanó taps a Diósgyőrnek.

44. perc: Szélpál jobb oldali beadását követően Vranesevic fejelte pár lépésről a labdát a jobb alsó sarok irányába, de Csernyánszki üggyel-bajjal hárítani tudott.

43. perc: Poledica kapott sárga lapot.

42. perc: Czvitkovics ívelt a kapu elé szabadrúgásból, 30 méterről, az ötösnél Kerekes robbant be, de fölé fejelte a labdát.

40. perc: Czvitkovics ívelte be a labdát a jobb oldalról, de a kapu előtt kiválóan helyezkedett Bokros és kifejelte a játékszert. A nézőtéren tapsot kap a Diósgyőr eddigi játékáért.

36. perc: GÓL! Vranesevics 18 méterről a jobb felső sarok mellé lőtt. Még ugyanebben a percben egy remek egyéni akciót láthattunk Horváth Szabolcstól, aki a tizenhatos vonalának környékéről ballal a jobb felső sarokba bombázott, 3-1.

35. perc: Hazai labdavesztés után Bogdanovics és Czvitkovics iramodott meg a miskolciak kapuja felé, de Lakatosék tisztázni tudtak.

32. perc: Egy jobb oldali, hazai beadást követően az ötösnél ólálkodó Vranesevics nem tudott beleérni a labdába a vendég védők gyűrűjében.

29. perc: GÓL! Szépített a Debrecen! Sándor Tamás ívelt Bogdanovics elé, akinek lövését még fogta Köteles, ám érkezett Kerekes és közelről a kapuba kotorta a labdát. A DVTK hálóőre még próbálkozott vetődve, ám már nem tudta kikaparni a lasztit a gólvonal előtt, csak mögüle, 2-1.

26. perc: Egy előrevágott labdára Bogdanovics és Kerekes is rajtolt volna, de mindketten lesen voltak.

24. perc: Gohér végzett el a jobb oldalról szabadrúgást a tizenhatossal egy magasságban. Ballal, élesen kapura nyeste a labdát, amely centiméterekre kerülte el a jobb felső sarkot.

22. perc: GÓL! Gohér baloldali nagy bedobása után Pelecaci elé került a labda, aki Szélpálhoz tette a labdát, és a középpályás 14 méterről a jobb alsóba lőtt, 2-0.

20, perc: Megint Szélpál volt aktív a jobboldalon, ám amikor középre tette volna a labdát, Kardos blokkolta azt.

19. perc: Agilis mindkét együtes, a DVSC próbál egyenlíteni, de a fiatalokkal megerősített Diósgyőr jól állja a sarat. Gohér szabadrúgása után Csernyánszkinak kellett öklözni, a labda Pelecaciig csorgott, aki fölébombázott.

17. perc: Most fölényben van a hajdúsági gárda.

16. perc: Sándor Tamás ugratta ki remekül a meglóduló Varga Józsefet, ám a Loki középpályása eltotojázta a lehetőséget, de a Kamber által irányított diósgyőri védelem is a helyén volt.

14. perc: Bogdanovics lőtt óriási helyzetbe a kapu mellé, felé.

12. perc: A megsérült Jimmy Jones Tchana helyére Florin Pelecaci állt be.

11. perc: Czvitkovics végzett el szabadrúgást 25 méterre a diósgyőri kaputól, lapos kísérlete után Köteles ölelte magához a játékszert.

9. perc: Szélpál húzta meg a jobb oldalt, de kiszorított helyzetből nem tudott jól beadni, de egyébként sem kísérte társ az akciót belül…

8. perc: Bogdanovics kígyózott át a diósgyőri védelmen, majd Kerekes elé játszott, aki 13 méterről, tiszta helyzetből a bal alsó sarok mellé durrantott. Egy picit visszább húzódtak Kamberék.

5. perc: GÓL! Megszerezte a vezetést a DVTK! Tchana 8 méterről lőtt a jobb oldalról Csernyánszki kapujába, 1-0.

4. perc: Egyenlőre aktívabb a hazai piros-fehér csapat.

2. perc: Rögtön a kezdés után Hortváthé volt az első lehetőség, de Tchana beadása után közeli lövését a debreceniek blokkolták, így nem lett belőle gól.

1. perc: A DVTK kezdi a mérkőzést.


Perceken belül kezdődik a mérkőzés.

A mérkőzésről élőben tudósítunk portálunkon 18 órától, szurkoljon velünk Ön is!


Jegyzőkönyv

Ligakupa, A csoport, 1. forduló:

DVTK – DVSC Teva 4-1 (3-1)

Miskolc, Diósgyőri Stadion, 800 néző, v.: Varga (Kelemen, Fehér).
DVTK: Köteles – Bokros, Lakatos, Kamber, Gohér – Szélpál, Vranesevic, Kovács, Horváth – Tchana, Szabó Viktor.Megbízott edző: Benczés Miklós.
DVSC: Csernyánszki – Nagy Z., Kardos, Szatmári, Poledica - Czvitkovics, Sándor Tamás, Varga József, Varga Zoltán - Kerekes, Bogdanovics. Klubmenedzser: Herczeg András.

Gólszerző: Tchana (1-0) a 8., Szélpál (2-0) a 22., Kerekes (2-1) a 29., Horváth (3-1) a 36., Vranesevics (4-1) a 67. percben.
Csere: Tchana helyett Pelecaci a 12., Kardos helyett Fodor a 46., Varga Z. helyett Bódi a 46., Czvitkovics helyett Czanik a 46., Kerekes helyett Eterovic az 56., Horváth helyett Lipusz az 57., Szélpál helyett Takács a 70., Sándor helyett Spitzmüller a 70., Kovács helyett Kállai a 77., Lakatos helyett Kreizler a 81. percben.
Sárga lap: Poledica a 43. percben.
További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek