Ligakupa: Cegléd vs. DVTK – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Ligakupa: Cegléd vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok
Ligakupa: Cegléd vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok - © Fotó: Homoky György
“Nem vagyok elkeseredett, de az eredményt túlzónak tartom” – kezdte nyilatkozatát Vitelki Zoltán a Diósgyőri VTK ceglédi Ligakupa-szereplése után.

Szabó István (Ceglédi VSE): – Tudtuk, hogy a Diósgyőr a tartalék játékosaival áll fel, így erre készültünk. Úgy éreztem, hogy az első félidőben is jól játszottunk, de a második félidőben domborodott ki a két csapat közti különbség. Az, hogy a DVTK U21-es játékosokkal állt ki, meghatározta a játék képét. Elégedett vagyok.

Vitelki Zoltán (Diósgyőri VTK): – Nem vagyok elkeseredett, de az eredményt túlzónak tartom. A második félidő elején szerencsétlen gólt “kaptunk”, ez nagyban befolyásolta a mérkőzést. Tehetséges fiatal játékosok alkották ma a DVTK-t, akiknek a jövőben másként kell majd játszani. Le kell vonni a tanulságot, a hibáinkból tanulni kell.BOON-ÉLŐ – Ligakupa: Cegléd vs. DVTK 4-1 (0-1)

Megkezdte menetelését a Diósgyőri VTK gárdája a labdarúgó Ligakupa 2014/15 évi sorozatában: a piros-fehérek a Ceglédi VSE vendégeként léptek pályára kedden 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek