Lezuhant egy venezuelai utasszállító 47 emberrel a fedélzetén

Nem sokkal a felszállás után lezuhant egy utasszállító gép Venezuela keleti részén hétfőn – közölte a venezuelai közlekedési miniszter. A gép fedélzetén 47 ember volt. Az áldozatok és az esetleges túlélők számát egyelőre nem lehet tudni.

Lezuhant egy venezuelai utasszállító – legalább 23 túlélő
fuggetlen | 2010.09.13 18:30

A mentőalakulatok legalább 23 túlélőt találtak a hétfőn lezuhant venezuelai utasszállító roncsainál – közölte egy venezuelai tisztségviselő. A gép fedélzetén 47 ember volt. A túlélők állapotáról egyelőre nem érkeztek jelentések.

A Conviasa nevű venezuelai állami légitársaság repülőgépe helyi idő szerint délelőtt tíz órakor zuhant le, nagyjából tíz kilométernyire az ország keleti részén található Puerto Ordaz városától – mondta el a venezuelai közlekedési miniszter. Francisco Garces elmondása szerint a gép a Sidor nevű állami acélipari vállalat egyik üzemének a területére zuhant.

A miniszter az állami televíziónak nyilatkozva még nem tudta megmondani, hogy mennyi túlélője és áldozata van a zuhanásnak. Azt sem lehet egyelőre tudni, hogy mi okozta a felszállás után nem sokkal történt tragédiát. A gép a Margarita-szigetre tartott.
– Független Hírügynökség –