Lezárta a 26-os főutat a rendőrség

Miskolc – A Sajókeresztúr és Miskolc közötti 26-os számú utat lezárta a rendőrség – tudta meg Egyedné Novodonszky Évától, a B.-A.-Z. megyei RFK Kommunikációs irodájának munkatársától a Borsod Online.


18:10 | A sajószentpéteri körforgalomnál és a repülőtéri elágazásnál is rendőri zárásokat állítottak fel, ugyanis rosszabbodott a helyzet a felhőszakadás miatt a 26-os számú főúton – tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszky Éva. Mint megtudtuk, a legnagyobb problémát majd az útra felhordott törmelékek eltakarítása jelentheti a következő órákban.


17:00 |A nagy eső miatt a biztonságos közlekedést veszélyeztető vízátfolyások alakultak ki Sajókeresztúr és Miskolc között a 26-os számú úton, amelyet bizonytalan időre lezárt a rendőrség.” – mondta Egyedné Novodonszky Éva. “A forgalmat Miskolcnál elterelik a Stromfeld laktanya felé, és elterlik a forgalmat a sajókeresztúri elágazásnál is.
0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s