Lezárt ügyek: Telefonrablás a Centrumnál

Miskolc belvárosában történt a telefonrablás
Miskolc belvárosában történt a telefonrablás - © Fotó: police.hu
Miskolc – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalkorú fiúval szemben, aki Miskolcon egy hasonló korú sértettől erőszakkal elvette annak mobiltelefonját.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy fiatalkorú helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolc belvárosában 2014. október 14-én 19 óra 30 perckor azzal fenyegetett meg egy fiatalembert, hogy ha nem adja át telefonját, akkor megveri. A megfélemlített sértett átadta a telefont, amivel a támadó elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves fiatalembert. A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették a terheltet, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2014. október 16-án elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s