Lezárt ügyek: Rablógyilkosság Felsőregmecen

Felsőregmec – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfivel szemben, aki az elmúlt év végén, Felsőregmecen megölt egy idős nőt.

Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást 2013. október 28-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy 68 éves idős nőt felsőregmeci otthonában olyan súlyosan bántalmaztak, hogy az belehalt sérüléseibe. A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök fél nap alatt azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható felsőregmeci 35 éves K. Róbertet.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a terheltet kihallgatását követően, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban bűnügyi őrizetbe vette. A rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2013. október 31-én elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. június 19-én befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –