Helyi közélet

2012.07.19. 10:57

Villamosnak gyalogolt Miskolcon

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt a Bajcsy Zsilinszky utcán csütörtökön délelőtt.

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt a Bajcsy Zsilinszky utcán csütörtökön délelőtt. Elsődleges és helyszínen szerzett információink szerint, egy villamos haladt a belváros irányába a zöld jelzésen a Soltész utcai kereszteződésen keresztül, amikor balról egy gyalogos a zebrán behaladva közeledett a tömegszállító felé. Rögtön fékezett a villamos vezetője, de még így is elütötte a járókelő hölgyet. Szerencsésnek mondható a baleset, mert a bal elejével döntötte fel súrlódásszerűen a figyelmetlen járókelőt, így nagyobb baj nem történt. Azért kórházba szállították a mentők a nénit.

A villamosról letörtek az index és oldal világítás burái, így nem nagy az anyagi kár. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában