Karóval támadt az autónak a borsodi férfi, előállították!

Akt.:
Karóval támadt az autónak a borsodi férfi, előállították!
Karóval támadt az autónak a borsodi férfi, előállították! - © Fotó: police.hu
Miskolc, Hernádkak – Ittasan törte be egy közlekedő személygépkocsi ablakát egy hernádkaki férfi, akinek a bíróságon kell felelnie tettéért.

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy 23 éves hernádkaki férfival szemben. Az elkövető 2017. augusztus 20-án 17 óra körül ittas állapotban tartózkodott a családi háza előtt. Ekkor – minden előzmény nélkül – farúddal a kezében, az úton egy szabályosan haladó autó ablakát betörte. A járműben utazók nem sérültek meg, megálltak az autóval és azonnal hívták a rendőrséget.

karo2

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül a helyszínre érkeztek és elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a férfit, aki kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Miskolc Rendőrkapitányság a nyomozást lezárta és vádemelési javaslattal 2017. szeptember 21-én megküldte az Miskolci Járási Ügyészségnek – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.