Lezárt ügyek: Elfogott pálinkatolvaj

Tiszaújváros – Bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a rendőrség annak a tiszaújvárosi férfinek az ügyét, aki almapálinkát lopott ismerősétől, kortyolni keveset tudott belőle, mert a nyomozók elfogták.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy tiszaújvárosi ingatlan garázsát feltörték 2014. június 22-én a hajnali órákban. Az elkövető 20 liter almapálinkát lopott el, majd a zsákmányával együtt távozott a helyszínről.

A sértett 2014. június 22-én 15 óra 45 perckor tett bejelentést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói két órán belül azonosították, elfogták és a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, helyi 23 éves Sz. Jánost.

Az ügyben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –