Lezárt ügyek: Duplázott a betörő Mezőkövesden

Akt.:
Duplázott a betörő Mezőkövesden
Duplázott a betörő Mezőkövesden - © Fotó: police.hu
Mezőkövesd – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egymás után kétszer is betört egy mezőkövesdi üzletbe.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság K. Tamás 33 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Mezőkövesden, 2014. május 24-én 21 óra előtt betört egy üzletbe, ahonnan készpénzt és cigarettapapírt tulajdonított el.

A nyomozás eredményeként a rendőrök másnapra azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 33 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben.

Két nap elteltével a berácsozott, de még betört ablaküvegen át újra behatoltak ugyanabba a boltba. Másodízben édességeket, készpénzt és egy vízipipát vitt el a tolvaj.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai második alkalommal is felkutatták a tolvajt K. Tamás személyében, aki kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vett a hatóság.

Az ügyben indított nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –