Lezárt ügyek: bíróság előtt felelhet a csaló nő

Bogács – Vádemelési javaslattal éltek a bogácsi rendőrök azzal az asszonnyal szemben, akinek a szervezésében egy helyi vendégházban két éjszakára több személy megszállt, azonban onnan a költségek megfizetése nélkül távoztak.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bogácsi Rendőrőrse csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 31 éves K. Melindával szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. augusztus 1-jén 10 órakor egy bogácsi vendégházat foglalt le két éjszakára tizennégy felnőtt és négy gyermek részére, ahonnan 2014. augusztus 3-án távoztak a szállásadó értesítése és a szállásdíj kifizetése nélkül. A beszerzett adatok alapján a rendőrök megállapították, hogy az asszonynak eleve nem is állt szándékában a szállásdíj megfizetése, amivel a helyi fogadóst tévedésbe ejtette és ezzel részére mintegy 100 000 forint kárt okozott.

A Bogácsi Rendőrőrs a budapesti terhelttel szemben folytatott nyomozást 2015. április 7-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s