Lezárt ügyek: Azonosították a belvárosi útonállót

Miskolc – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalkorú fiúval szemben, aki Miskolc belvárosában rátámadt egy nőre.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 16 éves körömi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolc belvárosában, 2015. március elsején 13 óra 45 perckor kicsavarta egy nő kezét, majd elvette a sértett mobiltelefonját. Az útonálló ezt követően elmenekült a helyszínről.

A nyomozás eredményeként a rendőrök négy napon belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves fiatalkorú fiút. A beismerő vallomást tett terhelttel szemben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság 2015. március 7-én elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –