Lezárt ügyek – Emberölés Arlón

Akt.:
Lezárt ügyek – Emberölés Arlón
Miskolc – Négy arlói férfivel szemben emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészségnek.

A rendőrség azért indított eljárást még 2010. április 5-én, mert húsvét hétfőn tragikus kimenetellel zárult két család vitája Arlón. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói még aznap öt gyanúsított bűnügyi őrizetbe vételét rendelte el és a helyszínen több szúró-vágó eszközt is lefoglalt.

A nyomozás adatai szerint az évek óta fennálló haragos viszony miatt, egy szóváltást követően verekedett össze a két arlói család egyikük házának udvarán. A konfliktusban egy 57 éves férfi a helyszínen életét vesztette, további 3 személy súlyos, míg 7 fő könnyebb sérülést szenvedett.

Az eljárás során a rendőrség előterjesztésére a bíróság négy férfi előzetes letartóztatását rendelte el. Az emberölés és más bűncselekmények miatt indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte, az iratokat megküldte az ügyészségnek  – tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.


Előzmények:

Folyamatos rendőri jelenlét Arlón

Arló – Eltemették azt a férfit, aki még Húsvét hétfőn késelés áldozata lett az Ózdhoz közeli Arlón, egy családi összetűzésben.

Előzetes letartóztatásba kerültek az arlói gyilkosság gyanúsítottjai
Arló, Miskolc, Ózd – Öt elkövetőt – köztük egy fiatalkorú fiút – helyezett előzetes letartóztatásba a Miskolci Városi Bíróság a húsvét hétfői arlói halálos tömegverekedés ügyében csütörtökön. A négy férfi ellen emberölés, a 17 éves elkövetõvel szemben pedig garázdaság és súlyos testi sértés miatt folyik eljárás.

Öt fő őrizetben az arlói emberölési ügyben
Miskolc, Arló – Húsvét hétfőn tragikus kimenetellel zárult két utcabeli család vitája Arlón.

Családi leszámolás Arlón
Arló – Újabb fejezetéhez érkezett két roma család viszálykodása az Ózdhoz közeli Arlón.

Tömegverekedés Arlón – egy férfit leszúrtak, két ember súlyosan megsérült
Két embert súlyos sérüléseik miatt bent tartottak, hárman viszont ellátás után hazamehettek az ózdi kórházból azok közül, akik az arlói tömegverekedésben sérültek meg hétfőn. Egy 57 éves férfi meghalt, leszúrták. A rendőrség emberölés miatt indított eljárást az ügyben.